Skylleforsegling: Få nem lakforsegling af din bil med skumlanse

Vil du have en nem, hurtig og effektiv måde at beskytte din bils lak mod snavs? Så er skylleforsegling løsningen for dig. En skylleforsegling er den nemmeste måde at lakforsegle din bil på. Ved at bruge skylleforsegling kan du nemt beskytte din bil mod snavs, samtidig med at du giver lakken en flot glans.

Det hele foregår alene ved brug af højtryksrenser og skumlanse

Kort Opsummering:

 • Skylleforsegling er en nem måde at beskytte din bils lak på.
 • Cannon Coat er en populær skylleforsegler med god lakbeskyttelse og høj glans.
 • Bilen skal være nyvasket og våd ved brug af skylleforsegling.
 • Skylleforsegleren blandes med vand og påføres bilen med en skumlanse.
 • Kan bruges som en top-up eller primær lakbeskyttelse.

Hvordan virker skylleforsegling til skumlanse? 

Skylleforsegler

Det er et koncentrat, der blandes med vand og hældes i skumlansen til din højtryksrenser.

Skylleforsegling fungerer ved at danne et beskyttende lag på bilens lak, der gør at udefrakommende elementer har svært ved at sætte sig fast. Derved holder den sig ren i længere tid og er samtidig nem at aftørre efter bilvask.

Med en skylleforsegling som Cannon Coat kan du nemt beskytte din bils lak og holde den ren og skinnende. Uanset om du bruger det som en top-up eller primær lakbeskyttelse, kan du være sikker på at opnå en flot og beskyttet biloverflade.

Efter behandling vil du opleve at vandet løber nemmere af bil, at den er nemmere at rengøre og at du nemt kan tørre bilen efter du har skyllet skyllecoatingen af bilen.

Hvilken er den bedste skylleforsegler?

Den bedste skylleforsegler kommer an på hvad du er mest til. For alle skylleforseglere gælder at de fungerer bedst på lak og mindre godt på ruder, da de f.eks. på forruden godt kan give et tåget efterslæb når du bruger viskerne. Dette kan afhjælpes ved ikke at ramme forruden eller at aftørre ruden med en kraftig glasrens efterfølgende. 

Hos CarCare Freaks har vi to konkrete anbefalinger:

Auto Glanz Cannon Coat skylleforsegling

Auto Glanz Cannon Coat

Autoglym polar seal skylleforsegling

Autoglym Polar Seal

Auto Glanz Cannon Coat

Cannon Coat er seneste skud på stammen og giver effektiv langvarig forsegling og stærke hydrofobiske egenskaber. Cannon Coat kan bruges som en top-up til eksisterende lakbeskyttelse eller som primær lakbeskyttelse. Produktet er sikkert at bruge på alle overflader og er i stand til at forhindre snavs i at sætte sig fast på lakken, samtidig med at det øger lakkens glans. For at opretholde den lette rengøring og det flotte udseende anbefales det at bruge Cannon Coat efter hver bilvask (i mindre koncentration), men du kan nemt se om den trænger.

Autoglym Polar Seal

Polar Seal er efterhånden en klassiker, og fungerer fint som en skylleforsegler. Produktet må som udgangspunkt kun bruges 1 gang om måneden eller hvis effekten er væk. 

 

Guide: Sådan bruger du skylleforsegler på din bil

Påførslen er typisk relativ ens, uanset produkt.

Produktet blandes i den anbefalede mængde og kommes herefter på en ren og nyvasket bil, der stadig er våd efter bilvasken. 

Det gøres ved hjælp af skumlansen, hvor produktet kommer ud som en skum på bilen. 

Herefter spules produktet hurtigt af igen. 

Slut af med en aftørring af bilen. 

Sikker at bruge på alle overflader og øger lakkens glans

Skylleforsegler er sikker at bruge på alle overflader og forhindrer snavs i at sætte sig på lakken, hjul, plast mv. samtidig med, at den øger glansen. Den vandafvisende coating skaber en usynlig barriere, der forhindrer snavs og skidt i at sætte sig på lakken, hvilket gør rengøringen lettere og bibeholder bilens flotte udseende.

Den nemmeste lakforsegling?

Skylleforsegling er én af de nemmeste måder at lakforsegle din bil på.

Men;

Det kræver at du har en højtryksrenser+skumlanse og at du kan leve med at det rammer hele bilen.

Vil du have mere kontrol over der, og en mere langvarig effekt, så anbefaler vi at du i stedet tager et kig på sprayforsegling af din bil.

Det er en effektiv lakforsegling, hvor du kun skal bruge en anelse mere tid på påførsel.

Til gengæld behøver du ikke påføre det ligeså ofte, og får god holdbarhed af behandlingen.

Ofte stillede spørgsmål om skylleforsegling

 • Hvad er en skylleforsegling?

  En skylleforsegling er den nemmeste måde at lakforsegle din bil på. Det er en vandafvisende coating, der beskytter lakken og øger glansen.

 • Hvordan bruger jeg skylleforsegler på min bil?
  Skylleforsegler blandes i din skumlanse og kommes på en ren og våd nyvasket bil. Herefter afspules det med en højtryksrenser.

 • Hvad er fordelene ved skylleforsegling af min bil?
  Skyleforsegling er nemt og giver lakbeskyttelse, UV beskyttelse, nemmere rengøring og nemmere aftørring.

Du vil måske også kunne lide…

Klargøring af ny bil

Klargøring af ny bil

Skal du have eller har du lige fået en ny bil, som du gerne vil klargøre?  Eller bare nysgerrig på hvordan en ny bil klargøres fra forhandlernes side inden du...

Højtryksrenser til bil

Højtryksrenser til bil

Nilfisk, Kärcher, Ava eller Bigboi? Vi forstår godt hvis du har svært ved at vælge - for hvad er det lige der er den præcise forskel på højtryksrenserne, og...

Skumvask bil

Skumvask bil

Vil du gerne foretage en skumvask af din bil? Så læs med her for at se præcis hvad du skal bruge samt hvordan du gør. Det er ikke svært - men det kræver at du...

Polering af forlygter

Polering af forlygter

Prøv kittet fra AutoGlym, der gør det nemt at fjerne oxydering (det gule) fra dine forlygter!Køb kittet, der gør det nemt at få klare forlygter hos CarCare...

Keramisk lakforsegling

Keramisk lakforsegling

Ønsker du at beskytte lakken på din bil og forlænge dens levetid? Så bør du overveje en keramisk lakbeskyttelse - også kaldet en keramisk coating eller nano...

Klassisk lakforsegling

Klassisk lakforsegling

Ønsker du at give din bil en fantastisk glans og beskyttelse mod vejret? Så kan en klassisk lakforsegling til din bil være løsningen. Det er én af klassiske...

Kommentarer

 

0 Kommentarer

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *